WILLY TJONG'S FOOD CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Willy Tjong's Food Corner. Meer weten? Ontdek meer

9 okt 2022 om 20:36 Pom was helaas niet zoals ik ben gewend zat zelfs peper in en helaas kipfilet
13 sep 2022 om 10:10 Klasse bezorging
2 sep 2022 om 19:08 Roti Kip& Roti wrap besteld! Heerlijk...
9 aug 2022 om 0:38 Prima roti Pom en Nasi kip met boontjes en pom. Voor herhaling vatbaar.
4 aug 2022 om 13:50 rotie mag niet zo genoemd worden
13 jul 2022 om 19:53 pom smaakte niet naar pom
9 mei 2022 om 19:25 Snel afgeleverd door aardige bezorger. Maar de roti vonden we niet lekker. Soort van ketchupsaus ofzo erdoor.
19 apr 2022 om 20:47 Het eten was op zich oké, maar niet heel bijzonder. Helaas was het eten niet meer zo warm toen het bezorgd werd.
15 feb 2022 om 22:28 Mwoah, ik miste heel erg de authentieke Surinaamse smaaksensatie bij de broodjes kip, bakkeljauw en barra met 5 garnalen was ronduit teleurstellend. Barra had helemaal niets van een barra en dan die vijf garnaaltjes erop…geen feest. Jammer hoor
7 nov 2021 om 21:33 Food was a bit cold
16 aug 2021 om 22:20 lekker en super vriendelijk, als ze naast de roti ook een vegetarische rijst/bami op de kaart zetten is het perfect!
3 aug 2021 om 20:10 Ik bestelde hier voor het eerst, omdat het restaurant waar ik altijd heerlijke saoto soep bestel vandaag dicht was. Maar wat een teleurstelling. De saoto soep had hier totaal geen smaak. Het was heel waterig en er zat heel weinig kip in.