WILLY TJONG'S FOOD CORNER

WILLY TJONG'S FOOD CORNER Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Willy Tjong's Food Corner. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 0:38 Prima roti Pom en Nasi kip met boontjes en pom. Voor herhaling vatbaar.
4 aug 2022 om 13:50 rotie mag niet zo genoemd worden
13 jul 2022 om 19:53 pom smaakte niet naar pom
9 mei 2022 om 19:25 Snel afgeleverd door aardige bezorger. Maar de roti vonden we niet lekker. Soort van ketchupsaus ofzo erdoor.
19 apr 2022 om 20:47 Het eten was op zich oké, maar niet heel bijzonder. Helaas was het eten niet meer zo warm toen het bezorgd werd.
15 feb 2022 om 22:28 Mwoah, ik miste heel erg de authentieke Surinaamse smaaksensatie bij de broodjes kip, bakkeljauw en barra met 5 garnalen was ronduit teleurstellend. Barra had helemaal niets van een barra en dan die vijf garnaaltjes erop…geen feest. Jammer hoor
7 nov 2021 om 21:33 Food was a bit cold
16 aug 2021 om 22:20 lekker en super vriendelijk, als ze naast de roti ook een vegetarische rijst/bami op de kaart zetten is het perfect!
3 aug 2021 om 20:10 Ik bestelde hier voor het eerst, omdat het restaurant waar ik altijd heerlijke saoto soep bestel vandaag dicht was. Maar wat een teleurstelling. De saoto soep had hier totaal geen smaak. Het was heel waterig en er zat heel weinig kip in.
29 jun 2021 om 16:19 Dat deze toko nog bestaat.‍♀️ Al het eten weg moeten gooien. Broodje Bakkeljauw was te goor voor woorden en de grote maaltijd is klein, magnetron opgewarmd én over datum. Jullie moeten je schamen, dit is GEEN Suri/Hindoe eten!! Verdienen geen enkele ster.
26 jun 2021 om 19:51 Sorry maar dit was werkelijk smakeloos! Ik hoop dat dot eenmalig was want ben dit niet gewend van jullie!!
21 mei 2021 om 22:13 Blikje frisdrank vergeten. Vond ik echter ook weer niet zo erg om te bellen, maar jammer. Vlees erg lekker, Soep ook. Maar broodjes taai en klef.